Omdat je samen altijd verder komt

Omdat je samen altijd verder komt

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Ik vind het eerlijk gezegd zelf altijd een beetje een holle zin. Een waarheid als een koe, maar te vaak toegepast. Natuurlijk gaat het samen allemaal beter! Of zoals de kinderen het tegenwoordig zouden zeggen; duh!

Maar toch, als je zelf een spannende stap zet, als je laat zien waar je voor staat en als je je vol enthousiasme ergens in stort…. hoe gaaf is het om dat samen te doen! En hoe enthousiasmerend is het om zoveel reacties te krijgen uit je omgeving als wij in de afgelopen week hebben gehad! We waren onder de indruk en dankbaar door al die mooie woorden.

Geen trampoline, toch een sprongetje in de lucht

We zijn inmiddels veel in gesprek met mensen die met een onbevangen blik kijken naar onze kwaliteiten en ons tips geven over hoe we onszelf nog beter kunnen laten zie en doen we hele mooie inzichten op. Zo kwamen we er samen met Bob Richters (www.hotspothutspot.nl) achter dat wij geen product verkopen, maar onszelf. Jazeker, dat is dus de reden dat we vooral veel van onszelf laten zien op de website. Als je voor ons kiest, kies je voor een dynamisch duo die zich soms ook de lean ladies noemt. Niet voor een strak in het pak consultancy bureau. Want zeg nou zelf, daar hebben we er al genoeg van toch? Zijn we daarmee minder professioneel? Zeker niet! maar het maakt het leven wel een stuk leuker 😉

En met Marco Koet (www.mkpc.nl) hadden we een mooi gesprek over Sustainable Profit. Waar valt je oog eigenlijk op? Wat raakt je het meest? Gaan we voor de opbrengst of voor de weg er naartoe? Dat is precies het gesprek wat we graag met onze aankomende klanten voeren natuurlijk!! Ga je voor snel resultaat of kies je er voor om samen de reis te maken naar het resultaat zodat de opbrengst duurzaam is? Als we één ding zeker weten is het dat wij gaan voor dat laatste. Daarom kiezen we heel bewust voor practical consultancy. Samen de schouders er onder. Samen puzzelen, leren en komen met de meest briljante oplossingen. Geen dikke rapporten die in de la belanden maar een aanpak die inspireert en die je bij het volgende probleem zelf ook kunt toepassen voor een mooi resultaat wat blijvend is.

Sustainable profit dus. Omdat je samen altijd verder komt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *