Een hoogdravend gesprek op de trampoline

Een hoogdravend gesprek op de trampoline

Ja hoor, daar staan we op de foto, op de homepage van onze eigen website van ons eigen bureau; www.SustainableProfit.nl

We zijn druk aan de slag om alles op orde te krijgen voor de website. Met hulp van een goede vriend, Bob Richters, van Brenda, zitten wij samen aan de keukentafel op een woonboot druk te knutselen aan ons verhaal en onze uitstraling. En dat is nog niet zo makkelijk. Om te beginnen bij de foto’s… We hadden bedacht dat het misschien ludiek zou zijn om foto’s te maken op een trampoline. Nou, dat was het ook. Gelukkig was het resultaat professioneler dan de uitvoering 😉

Brenda en Elsbeth proberen heel charmant op de trampoline te springen

En dan onze storyline op de website. Als je eenmaal gaat schrijven merk je pas hoe moeilijk het is om te verwoorden wat je eigenlijk denkt en wil zeggen. Hieruit ontstonden hele mooie gesprekken. Waar staan wij nou eigenlijk voor? Waar ligt onze kracht? en waar worden we blij van? Ik zou zeggen, check de website en oordeel zelf of we daar in geslaagd zijn.

Comments are closed.